102 misiuni în primele trei zile ale anului 2021

Luni, 04 Ianuarie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

102 misiuni in primele trei zile ale anului 2021 | imaginea 1 Peste 100 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu s-au aflat zilnic la datorie în minivacanța prilejuită de sărbătorirea Revelionului 2021.

Aceștia au intervenit prompt pentru stingerea a șase incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 90 cazuri medicale.

Echipajele de pompieri militari au intervenit în această perioadă pentru localizarea și lichidarea a șase incendii, dintre care trei incendii de vegetație uscată, produse în municipiul Sibiu și în satul Nou comuna Roșia, un incendiu autoturism (Axente Sever) și alte două incendii manifestate la gospodăriile cetățenești din municipiul Sibiu, str. Livezii (anexe gospodărești) și localitatea Poplaca (un adăpost păsări), fără victime.

Totodată, această perioadă a fost marcată de producerea a trei accidente rutiere petrecute pe DJ106 Fofeldea, DN14, Mediaș precum și în municipiul Sibiu. Salvatorii sibieni au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat pentru șase persoane implicate și asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor (tamponare în municipiul Sibiu). Patru persoane au fost transportate la spital dintre care două în stare de inconștiență (accident DJ106), iar alte două persoane au refuzat transportul la spital.

De asemenea, echipaje de pompieri militari din cadrul subunităților au continuat zilnic desfășurarea pe raza județului Sibiu a acțiunilor de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse și transmiterea acestora prin intermediul sistemului audio.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.