3 pompieri teleormăneni au ajutat o mamă să aducă pe lume un copil

Vineri, 29 Ianuarie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

3 pompieri teleormaneni au ajutat o mama sa aduca pe lume un copil | imaginea 1 Plutonier major Bodil Marius, Plutonier major Gărgăriță Florin și Plutonier major Drăghici Marius au intervenit marţi, 26 ianuarie a.c., pentru preluarea unei femei gravide, în vârstă de 28 de ani, care acuza dureri specifice nașterii, pentru fi transportată la Spitalul Județean din municipiul Alexandria.

În drum spre spital, tinerei mame i s-a declanșat travaliul, paramedicii SMURD fiind nevoiți să întrerupă deplasarea și să o ajute să aducă pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

“Este prima data când un echipaj SMURD Roșiorii de Vede asistă la o naştere, motiv pentru care suntem bucuroși că noi am avut norocul să fim primii, iar totul să se termine cu bine pentru mamă şi pentru copilaş. Să le dea Dumnezeu sănătate!”, au precizat cei trei paramedici.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.