Animale salvate dintr-un incendiu produs la o anexă gospodărească

Miercuri, 13 Ianuarie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Animale salvate dintr un incendiu produs la o anexa gospodareasca | imaginea 1 Pompierii militari ai Stației Agnita au fost solicitați în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 9 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească tip șură, în localitatea Agnita, unde se aflau depozitați baloți de fân.

La fața locului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de serviciu. Intervenția salvatorilor a fost îngreunată de existența unei stații de curent 110 KW aflată în imediata apropiere a anexei gospodărești.

Până la întreruperea alimentării Stației de curent, s-a intervenit prompt cu 3 stingătoare tip P6. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 2 ore. Au ars cca 4 tone de fân și anexa gospodărească din lemn, pe o suprafață de cca 20 mp. Au fost salvate șapte oi și anexele aflate în imediata apropiere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.