Două incendii la început de An Nou

Luni, 04 Ianuarie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Doua incendii la inceput de An Nou | imaginea 1 In cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 2 ianuarie a.c., pompierii militari din Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a 2 incendii, după cum urmează:

Un incendiu de vegetație uscată și baloți de fân a izbucnit în localitatea Nou, comuna Roșia. La fața locului, s-au mobilizat prompt 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și au fost anunțați membrii SVSU Roșia.

S-a intervenit peste trei ore pentru lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 10 baloți (cca 30 kg) de fân. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul unei acțiuni intenționate.

Un alt incendiu a izbucnit la un autoturism staționat în localitatea Axente Sever. Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă. Incendiul, care se manifesta la compartimentul motor al autoturismului, a fost stins prompt, fără victime.

A ars întregul compartiment motor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.