Incendiu generalizat la o gospodărie, cu o victimă găsită decedată

Miercuri, 13 Ianuarie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu generalizat la o gospodarie  cu o victima gasita decedata | imaginea 1 În după-amiaza zilei de miercuri, 6 ianuarie a.c., pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale și un echipaj de ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Bezdead.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la casă și anexele alăturate. Din cauza terenului accidentat, salvatorii nu au putut ajunge cu autospecialele până la locul evenimentului, fiind nevoiți să întindă liniile de furtunuri pe distanțe foarte lungi. În ciuda eforturilor depuse de pompieri, locuința și anexele au ars aproape în totalitate.

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, un bărbat în vârstă de 82 de ani, găsit decedat (carbonizat) în interiorul unei anexe, utilizată ca afumătoare. Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că focul deschis făcut în afumătoare și lăsat nesupravegheat este cauza probabilă a producerii incendiului.


ATENȚIE la utilizarea afumătorilor! Pentru siguranța locuinței sau gospodăriei dumneavoastră:

  • NU folosiți afumători improvizate ori amplasate în magazii, poduri, remize, sub şoproane sau lângă materiale combustibile. Confecţionaţi afumătorile din zidării de cărămidă şi materiale incombustibile şi amplasaţi-le independent de celelalte construcţii din gospodărie;
  • Nu utilizați focul deschis în spaţii cu pericol de incendiu, cum sunt: depozite de furaje, grajduri, magazii, poduri etc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.