Incendiu la o casă şi anexe, în Craiova

Miercuri, 20 Ianuarie 2021Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Incendiu la o casa si anexe  in Craiova | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit și anexele învecinate, în municipiul Craiova, strada Bega.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul casei și anexe, propagându-se și la acoperișul casei învecinate. Din fericire, în incendiu nu au fost înregistrate victime.

În urma incendiului au ars materiale textile, mobilier, electrocasnice, anvelope auto și materiale combustibile (lemn de foc și materiale plastice), depozitate în anexele gospodărești, dar și acoperișul casei de locuit, confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

La vecinătăți au ars izolaţia casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 30 mp, precum si acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 20 mp, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic (coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.