Incendiu la un apartament, în municipiul Moreni

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu la un apartament  in municipiul Moreni | imaginea 1 Luni, 4 ianuarie a.c., în jurul orei 13:00, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Moreni.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul apartamentului, iar casa scării era inundată cu fum. Pompierii au localizat rapid incendiul, împiedicând extinderea flăcărilor la vecinătăți și au evacuat locatarii aflați acasă până la aerisirea casei scării.

Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: piese de mobilier, obiecte de uz casnic, elemente de tâmplărie (din lemn), produse electrocasnice și materiale textile.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de o cană electrică lăsată nesupraveghetă, sub tensiune.


ATENȚIE la utilizarea instalațiilor electrice! Pentru siguranța locuinței sau gospodăriei dumneavoastră:

  • NU utilizați instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii. Utilizați numai aparatură electrică omologată!
  • NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori!
  • NU lăsați mijloacele de încălzire electrice în funcțiune, nesupravegheate!

Cetăţeni, nu uitaţi! Printr-un comportament preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile. „PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA!”

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.