Incendiu puternic la o locuinţă şi anexe, în Bucureşti

Vineri, 29 Ianuarie 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu puternic la o locuinta si anexe  in Bucuresti | imaginea 1 În cursul serii de marţi, 26 ianuarie a.c., pompierii bucureşteni au intervenit pentru stingerea unui incendiu puternic, produs la o locuință și anexele acesteia, pe o suprafață de 300 mp, în sectorul 5.

Ca urmare a modului de manifestare a incendiului și a pericolelor reprezentate de existența unor recipiente cu substanțe combustibile, numărul autospecialelor de stingere alertate a fost suplimentat în mod progresiv, pentru a opri propagarea incendiului la locuințele învecinate.

În urma acestui eveniment nu au rezultat persoane rănite, pagubele fiind limitate datorită intervenției prompte a pompierilor implicați în stingerea incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.