Incendiul a mistuit întreaga casă şi o anexă gospodărească

Luni, 04 Ianuarie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Incendiul a mistuit intreaga casa si o anexa gospodareasca | imaginea 1 Militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia - Garda de Intervenție Slobozia au intervenit cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Munteni-Buzău, vineri, 1 ianuarie a.c.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la întreaga casă și la o anexă gospodărească. Incendiul a fost lichidat la ora 23:10. Au ars casa și anexa, în proporție de 80%, cinci ferestre din PVC, șase uși, mobilier, bunuri electrocasnice și materiale textile.

Din anexă au ars: o bicicletă, două motoscutere și aproximativ 2 mc de lemne pentru foc. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Incendiul a mistuit intreaga casa si o anexa gospodareasca | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.