Mai multe decizii greșite erau sa îl coste viața pe un tânăr

Vineri, 15 Ianuarie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Mai multe decizii gresite erau sa il coste viata pe un tanar | imaginea 1 Mai multe decizii greșite, luate într-un timp foarte scurt, erau sa îl coste viața pe un tânăr de 18 ani din satul Bobuleşti, orașul Ștefănești.

A vrut să întețească focul, dar a ales metoda greșită. A folosit benzină, iar recipientul din care turna a luat foc. Speriat, a aruncat bidonul în flăcări în bucătărie, incendiind bunurile din încăpere.

Printre ele se afla și o butelie. A rămas fără acoperiș deasupra capului și o parte din bunuri. Consecințele puteau fi tragice. Puțin a lipsit să se aprindă hainele de pe tânăr.

‼️Fiti prudenți‼️NU aprindeți focul în sobe cu ajutorul lichidelor inflamabile precum benzină, gaz sau alte substanțe periculoase! NU nu folosiţi alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.