Pisică salvată la timp din casa care ardea

Miercuri, 13 Ianuarie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Pisica salvata la timp din casa care ardea | imaginea 1 Miercuri, 6 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în Negrești Oaș.

La fața locului au intervenit 1 ofițer și 8 subofiţeri, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit o încăpere din locuință inundată cu fum, care ardea mocnit, iar în interior se afla o pisică.

Pisica a fost salvată la timp de către pompieri, ulterior fiind predată proprietarului. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Incendiul nu s-a soldat cu victime, însă au ars materialele textile din încăpere și s-au degradat: pereții din încăpere, 2 ferestre și 3 uși.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.