Respect, Plutonier adjutant Chirițoiu Nicu!

Luni, 04 Ianuarie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Respect  Plutonier adjutant Chiritoiu Nicu | imaginea 1 Accident rutier pe DN2A - un salvator ialomițean aflat în timpul liber a acordat primele îngrijiri medicale victimelor accidentului.

Duminicå, 3 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, s-a produs un accident rutier cu două autoturisme, pe raza localității Andrășești. A intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Slobozia - Garda de Intervenție Slobozia, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița.

Din fericire, în zonă se afla în timpul liber un salvator din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, plutonier adjutant Chirițoiu Nicu, care nu a stat cu mâinile încrucișate până la sosirea colegilor pompieri. Acesta a intervenit prompt pentru acordarea primelor îngrijiri medicale victimelor accidentului.

Din eveniment au rezultat cinci victime conștiente și neîncarcerate, care au fost asistate de echipajele SMURD și SAJ. Ulterior, două dintre victime au fost preluate și transportate de echipajele SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare, iar celelalte trei au refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. La fel ca Nicu sunt toți salvatorii ialomițeni, prezenți la datorie 24 de ore din 24, fie că sunt în timpul liber, sau în orele de program.

Respect  Plutonier adjutant Chiritoiu Nicu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.