Respect, Plutonier adjutant Vodă Ioan!

Vineri, 29 Ianuarie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Respect  Plutonier adjutant Voda Ioan | imaginea 1 Omul potrivit la locul potrivit! Duminică, 24 ianuarie a.c., în jurul orei 19:27, Plutonier adjutant Vodă Ioan, aflându-se în timpul liber, era împreună cu familia la un local și dintr-o dată curentul din încăpere s-a întrerupt și au inceput să se audă pocnituri, ca de petarde, din spatele localului.

Experiența de peste 14 ani ca servant pompier în cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni i-a spus pompierului mureşean că este vorba despre un scurtcircuit la tabloul electric. Salvatorul s-a deplasat de urgenţă la locul evenimentului și, ajutat de alte 6 persoane din interiorul localului, a reușit să stingă incendiul instalat în urma unui scurtcircuit la tabloul electric.

Ioan și-a păstrat calmul, a coordonat intervenția stingerii și, împreună cu cele 6 persoane, a stins incendiul folosind mijloacele de primă intervenție, mai exact 7 stingătoare din interiorul localului, iar proprietarul a întrerupt curentul de la siguranța principală.

Datorită spiritului civic și devotamentului față de nobila meserie, acesta a reușit să intervină la timp, astfel prevenind un incendiu care se putea manifesta violent la un local de aproximativ 200 mp, întrucât întreaga clădire este din lemn.

Pe această cale, reprezentanţii ISU Mureş îl felicită și îi mulțumesc colegului lor, Plutonier adjutant Vodă Ioan, și se mândresc cu activitatea sa ca servant pompier.

Respect  Plutonier adjutant Voda Ioan | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.