Schimbarea unei butelii a dus la decesul unei persoane

Miercuri, 13 Ianuarie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Schimbarea unei butelii a dus la decesul unei persoane | imaginea 1 Miercuri, 6 ianuarie a.c., Punctul de lucru Murgeni din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad și Detașamentul de Pompieri Bârlad au intervenit cu două autospeciale pentru limitarea și lichidarea unui incendiu de locuință în localitatea Berezeni, comuna Berezeni.

În locuința cuprinsă de flăcări a fost surprinsă o persoană. La intervenție au mai participat SVSU Berezeni cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, stația Huși.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență într-o anexă a locuinței (aceasta deservea drept bucătărie), fiind alimentat de gazul butan dintr-o butelie GPL, care se evacua într-o sobă cu acumulare de căldură.

În interiorul bucătăriei, pe un pat a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin în vârstă de aproximativ 54 ani. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Au ars două uși, două ferestre, un pat, o mașină de spălat și o mașină de gătit, diverse piese de mobilier și diverse textile. A fost degradat planșeul anexei locuinței pe aproximativ 15 metri pătrați și tencuiala pe o suprafață de circa 30 metri pătrați, precum și două butelii tip GPL. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o scurgere de gaz butan.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.