Un băieţel a rămas blocat în maşină

Vineri, 15 Ianuarie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Un baietel a ramas blocat in masina | imaginea 1 Un băiețel a reuşit să-şi sperie părinții, după ce a rămas blocat în mașină, în parcarea unei benzinării.

Micuțul, în vârstă de aproximativ 2 ani, a fost lăsat, pentru scurt timp, singur în autoturism și a reușit să activeze sistemul de blocare a ușilor. Având cheile în contact, cei care îl însoțeau nu au mai putut intra în mașină.

Evenimentul a avut loc marţi, 12 ianuarie a.c., pe A1, iar familia implicată era din Bulgaria. Pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au ajuns în cel mai scurt timp la fața locului și au reușit să deschidă ușa din față a autoturismului.

Întâmplarea a avut un final fericit pentru că micuțul a ajuns, în siguranţă, în brațele părinților. Fiți prudenți! Nu lăsați copilul singur în mașină nici măcar o clipă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.