22 de incendii stinse de pompierii suceveni în doar 48 de ore

Marți, 16 Februarie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

22 de incendii stinse de pompierii suceveni in doar 48 de ore | imaginea 1 Așa cum se preconiza, prin atenționarea de zilele trecute, dar și prin cele anterioare, scăderea temperaturilor a determinat o creștere a numărului incendiilor produse de coșurile de fum necurățate sau defecte.

La nivelul ISU Suceava s-au înregistrat, doar în ultimele 48 de ore, 22 de incendii. 18 dintre acestea, au avut cauza legată de coșuri de fum necurățate sau neprotejate termic corespunzător. Chiar dacă majoritatea acestor incendii nu s-a soldat cu pagube materiale însemnate, pericolul a existat, și dacă nu ar fi fost observate și lichidate la timp, casele ar fi fost cuprinse de flăcări.

Și totuși, din păcate, unul dintre aceste incendii la coșul de fum a distrus o locuință din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Alte 3 incendii au avut cauza legată de defecțiuni ale instalației electrice, și s-au înregistrat consecințe nefaste pentru bunurile proprietarilor respectivi.

Ultimul, din seria celor 22 de incendii, s-a produs în baia unei locuințe, dintr-un bloc din municipiul Rădăuți. Proprietarul apartamentului a dat foc unor materiale textile, care au degajat fum. Incendiul a fost lichidat imediat, iar proprietarul a fost preluat de către un echipaj de poliție. Nu s-au înregistrat alte probleme deosebite, în acest caz.

22 de incendii stinse de pompierii suceveni in doar 48 de ore | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.