4 incendii, o misiune de salvare bovine și 48 de intervenții SMURD

Marți, 23 Februarie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

4 incendii  o misiune de salvare bovine si 48 de interventii SMURD | imaginea 1 În doar 24 de ore, pompierii mureșeni au intervenit la 4 incendii, o misiune de salvare bovine și 48 de intervenții SMURD.

În data de 17 februarie a.c., a izbucnit un incendiu de horn, la o casă de locuit în localitatea Nadeș, strada Principală. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

Tot miercuri, a avut loc intervenţia de extragere a unor bovine căzute în lac, lângă localitatea Bezidu Nou. Au intervenit pentru extragerea acestora pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata și pompierii voluntari din cadrul SVSU Sângeorgiu de Pădure și SVSU Ghindari.

În aceeaşi zi, s-a produs un incendiu de apartament, în localitatea Lunca Bradului, strada Principală. Au executat misiunea stingerii și salvării persoanelor pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Topliţa ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Oltul” al județului Harghita, Punctul de Lucru Deda şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Lunca Bradului.

Joi, 18 februarie a.c., un incendiu a izbucnit la un tomberon în localitatea Târnăveni, strada Șoimilor. Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Şi tot un incendiu, dar la o casă de locuit, s-a produs în localitatea Lunca Bradului.

Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Toplița ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Oltul” al județului Harghita, iar în sprijin s-au deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, de la Detașamentului Reghin și SVSU Lunca Bradului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.