Acțiune în cooperare pentru salvarea unei persoane căzute în apă

Marți, 23 Februarie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Actiune in cooperare pentru salvarea unei persoane cazute in apa | imaginea 1 Vineri, 19 februarie a.c., în jurul orei 21:30, o persoană de sex masculin anunța prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, faptul că a căzut în apă și se îndreaptă către localitatea Ilganii de Sus.

Deși acesta nu a solicitat ajutor, ținând cont de temperaturile scăzute de afară și de faptul că persoana putea intra în hipotermie, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o ambarcațiune SAR, au pornit imediat în căutare.

Persoana în vârstă de 50 ani a fost găsită în apropierea localității Ilganii de Sus și a fost predată echipajului de ambulanță prezent la fața locului. După ce a fost monitorizată, aceasta a refuzat transportul la spital.

Echipele de căutare au fost formate din pompieri, 2 agenți din cadrul postului de Poliție Maliuc și un echipaj al Ambulanței private „Delta”. Pompierii tulceni reamintesc cetățenilor faptul că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de intervenție, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.