Au acţionat mai bine de 3 ore la un incendiu de casă

Joi, 04 Februarie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Au actionat mai bine de 3 ore la un incendiu de casa | imaginea 1 Un incendiu s-a produs sâmbătă dimineaţa, 30 ianuarie a.c., în jurul orei 03:30, la o locuință din comuna Cotești. La fața locului s-au deplasat de urgență 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului, pe o suprafață de 100 mp.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat mai bine 3 ore. Echipajele de intervenție au evacuat mai multe bunuri de mobilier și aparate electrocasnice. În urma evenimentului, determinat de utilizarea unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile, au ars 100 mp de acoperiș. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Au actionat mai bine de 3 ore la un incendiu de casa | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.