Flăcările au mai făcut o victimă

Joi, 04 Februarie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Flacarile au mai facut o victima | imaginea 1 Vineri noaptea, 29 ianuarie a.c., în localitatea Poienești Deal, comuna Poienești, flăcările au mai făcut o victimă. Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vasluiu a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), un ofițer și 11 subofițeri, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Poienești Deal, comuna Poienești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericol de propagare la două anexe. În interiorul locuinței a fost descoperit trupul carbonizat al unei persoane de sex feminin, în vârstă de aproximativ 86 ani.

După mai bine de două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars acoperișul din tablă pe astereală din lemn, pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați, circa 80 metri pătrați planșeu, cinci uși, șase ferestre, diverse piese de mobilier, produse textile și din material plastic.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un horn defect.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.