Înger salvator pentru doi cățeluși - Respect, Ziadin Ersin!

Marți, 16 Februarie 2021Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Inger salvator pentru doi catelusi   Respect  Ziadin Ersin | imaginea 1 Pompierul Ziadin Ersin are doar 24 de ani și știe că fiecare secundă contează. Joi, 11 februarie a.c., a devenit înger salvator pentru doi cățeluși, în vârstă de câteva luni, căzuți într-un canal adânc de 4 metri.

“Când am ajuns acolo, se zbăteau să iasă la suprafață, îmi era teamă să nu fie răniți. Eu nu fac diferența atunci când se dă alarma, indiferent că vorbim de viața unui om sau a unui animal. Menirea mea este să-i salvez pe toți cei aflați în dificultate.”

Întâmplarea s-a petrecut în curtea unei case părăsite din comuna Tuzla, județul Constanța. Cea care a alertat forțele de intervenție a fost angajata unei firme, spunând că în fiecare zi le ducea apă și mâncare, însă în acea zi…nu i-a mai văzut.

Pompierii constănţeni au reușit să-i salveze, aducându-i în siguranță la suprafață, iar după ce s-au asigurat că se află în afara oricărui pericol, micuții au fost adoptați de către vecini. Felicitări întregului echipaj!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.