Înger salvator pentru un căţeluş - Respect, Plt. adj.-şef Farkas Janos!

Joi, 11 Februarie 2021Bihor
Sursa Foto: Facebook ISU Bihor

Inger salvator pentru un catelus   Respect  Plt  adj  sef Farkas Janos | imaginea 1 “Vecinii mi-au spus că se afla acolo de 2-3 zile…și risca să moară de foame. Stăpânii lui erau plecați.”

“L-am găsit în fântâna gospodăriei. Când am auzit cum plângea…vă dați seama că nu a mai contat adâncimea puțului. Am acționat de urgență pentru a-l aduce la suprafață în cel mai scurt timp” – a povestit Plutonier adjutant-șef Farkas Janos, care a devenit înger salvator pentru un cățeluș căzut într-o fântână, în comuna Șimian, județul Bihor.

Asigurat de ceilalți colegi, a coborât în fântâna adâncă de 12 metri și a reușit să aducă la suprafață cățelușul, în doar câteva minute, prinzând-l „ca pe un copilaș”, așa cum avea să povestească mai târziu.

Și de această dată, salvatorii s-au ridicat la înălțimea așteptărilor și nu au ezitat să intervină pentru salvarea unei vieți, patrupedul fiind înapoiat stăpânilor săi, teafăr și nevătămat.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.