Intervenţie la limită pentru salvarea unui cal căzut într-un canal

Joi, 11 Februarie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Interventie la limita pentru salvarea unui cal cazut intr un canal | imaginea 1 Marţi, 9 februarie a.c., în jurul orei 16:20, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui animal căzut într-un canal decantor, în localitatea Albești.

S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că este vorba despre un cal căzut într-un canal decantor, aflat în pericolul de a se îneca. S-a intervenit de îndată pentru salvarea acestuia.

Pentru extragerea animalului de aproximativ 850 de kg a fost necesară golirea decantorului de apă, spargerea și lărgirea gurii canalului, folosirea unui trepied și a unui buldoexcavator.

Calul a fost scos și predat în siguranță proprietarului. Pentru îndeplinirea misiunii, pompierii sighișoreni au fost sprijiniți în permanență de proprietarul calului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.