O mamă şi fetiţa sa, găsite decedate în locuinţa lor

Marți, 16 Februarie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

O mama si fetita sa  gasite decedate in locuinta lor | imaginea 1 Sâmbătă, 13 februarie a.c., Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare/descarcerare, pe strada Vasile Pârvan, bloc FEPA 1, pentru deblocarea ușii unui apartament, acolo unde nimeni nu răspundea.

La sosirea echipajului de intervenție, din apartament a fost perceput un miros înțepător de gaz. După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență. Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici, au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe.

La fața locului au fost deplasate două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare. Din nefericire, cele două victime, o femeie în vârstă de 31 ani și fetița sa în vârstă de patru ani, au fost declarate decedate.

Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii celor două decese sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.