Pompieri timişeni, în sprijin pentru căutarea unui minor dispărut

Marți, 09 Februarie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Pompieri timiseni  in sprijin pentru cautarea unui minor disparut | imaginea 1 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐭𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐞𝐧𝐢 𝐚𝐮 𝐦𝐞𝐫𝐬 𝐢̂𝐧 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐈𝐒𝐔 𝐀𝐫𝐚𝐝 𝐥𝐚 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐚̆𝐮𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝟕 𝐚𝐧𝐢, 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐚̆𝐫𝐮𝐭 𝐢̂𝐧 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟗 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏.

La solicitarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un echipaj format din doi ofițeri și un subofițer din cadrul unității, participă la misiunea de căutare a minorului de 7 ani, dispărut în data de 9 ianuarie a.c., în zona comunei Mișca, din județul Arad.

Echipajul de pompieri participă la această misiune cu un 𝐬𝐨𝐧𝐚𝐫, un aparat destinat descoperirii și determinării de la suprafață a poziției obiectelor aflate sub apă, funcționarea sa fiind bazată pe fenomenul de reflexie a undelor ultrascurte.

Având în vedere faptul că ISU Timiș are în dotarea sa un astfel de aparat, pompierii speră ca misiunea lor să aducă un plus de eficiență și să scurteze efortul colegilor arădeni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.