4 incendii, printre misiunile gestionate de pompierii sibieni în 24 de ore

Marți, 02 Martie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

4 incendii  printre misiunile gestionate de pompierii sibieni in 24 de ore | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns, în ultimele 24 de ore, unui număr de peste 30 de solicitări venite pe numărul de urgență 112.

În ultimele 24 de ore, 26 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor de prim-ajutor medical calificat SMURD.

Totodată, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență pentru localizarea și lichidarea a 4 incendii, după cum urmează:

Miercuri, 24 februarie a.c. în jurul orei 10:20, pompierii militari din cadrul Stației Agnita au intervenit în localitatea Ruja, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta mocnit la coșul de fum al unei locuințe. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fără pagube semnificative. Au ars hornul și aprox. 2 mp din acoperișul situat în jurul acestuia.

În cursul serii, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la acoperișul unei case de locuit din zona Tropinii Noi.

A ars acoperișul în totalitate pe o suprafață de aproximativ 180 mp și a fost deteriorat interiorul casei, atât la etaj, cât și la parter. O persoană cu atac de panică, femeie de cca 65 de ani, proprietara casei, a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital.

De asemenea, tot în cursul zilei, s-a intervenit prompt pentru stingerea a 2 incendii de vegetație uscată și resturi vegetale în municipiul Sibiu, în zona străzilor H. Coandă și Atena, unde au ars în total cca 10 ha de vegetație uscată și resturi vegetale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.