Fumatul în loc nepermis a distrus o locuinţă

Joi, 25 Martie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Fumatul in loc nepermis a distrus o locuinta | imaginea 1 O locuință a luat foc luni, 22 martie a.c., din cauza unei țigări nestinse aruncate la întâmplare. Fumul dens care ieșea de sub streașina casei i-a alertat pe vecini, care au apelat numărul unic de urgență 112.

Apelul telefonic, primit în jurul orei 16:15, a mobilizat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. În cooperare a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cârligele.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de circa 120 mp, cuprinzând întreaga locuință. Pompierii militari au acționat pentru localizarea focarului, reușind să lichideze incendiul în limitele găsite.

În urma evenimentului a ars locuința construită din paiantă, cu acoperiș din astereală de lemn și învelitoare din tablă, pe o suprafață de circa 120 mp. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.