Hală de depozitare mistuită de flăcări, doi bărbaţi au fost grav răniţi

Duminică, 07 Martie 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Hala de depozitare mistuita de flacari  doi barbati au fost grav raniti | imaginea 1 Luni, 1 martie a.c., un incendiu violent a cuprins cu repeziciune o hală de depozitare care aparține unei societăţi comerciale, ce are ca obiect de activitate fabricarea produselor din țiței din satul Inoteşti.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat, cuprinzând întreaga hală pe o suprafață de 1000 mp, 3 utilaje și o autoplatformă.

Din nefericire, în urma incendiului, doi bărbați au fost grav răniți, prezentând arsuri de gradul 3 și 4, pe 60%, respectiv 70%, din suprafaţa corporală, fiind transportați la UPU Ploieşti.

În apropierea halei se aflau opt rezervoare de reziduuri petroliere, echipajele acţionând concomitent pentru localizarea şi lichidarea incendiului, dar şi pentru răcirea depozitelor de reziduuri.

Pentru stingerea incendiului au acționat 7 mașini de stingere, 1 descarcerare, 1 autoscară, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de grupă operativă și 1 autospecială de prima intervenție și comandă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.