Incendiu violent la o hală a unei companii de petrol şi gaze

Sâmbătă, 13 Martie 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Incendiu violent la o hala a unei companii de petrol si gaze | imaginea 1 O intervenție dificilă din cauza cantităților mari de materiale inflamabile a fost finalizată cu succes!

Un incendiu violent a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 10 martie a.c., în jurul orei 07.33, la o bază de depozitare a unei companii de petrol și gaze din localitatea prahoveană Floreşti. Incendiul se manifesta în interiorul halei, cu degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ 500 de mp, cuprinzând un stivuitor şi un raft cu produse inflamabile (uleiuri, diluanţi).

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. La fața locului au fost mobilizate 6 maşini de stingere, 1 autoscară, 1 ambulanță şi 1 autospecială de primă intervenție şi comandă. După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.