Intervenţie pentru salvarea unei pisici căzute într-o fântână dezafectată

Marți, 09 Martie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Interventie pentru salvarea unei pisici cazute intr o fantana dezafectata | imaginea 1 Vă mulțumesc că ne-ați salvat pisica!” Un trecător din comuna Dichiseni, în timp ce se întorcea spre casă, a auzit mieunatul unei pisici dintr-o fântână dezafectată și a cerut sprijinul pompierilor militari.

Salvatorii călărășeni au fost solicitați în seara zilei de joi, 4 martie a.c., în jurul orei 21.00, să intervină în localitatea Dichiseni, pe strada I.L.Caragiale, pentru salvarea unei pisici căzute într-o fântână dezafectată, aflată pe marginea drumului, care avea un metru în diametru și aproximativ 20 de metri adâncime.

Pompierii militari au ajuns destul de repede la fața locului și, în aproximativ 20 de minute, au reușit cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor din dotare să aducă la suprafață pisica nevătămată, pe care i-au dat-o proprietarei. Femeia le-a mulțumit mult pompierilor pentru sprijin, în timp ce își strângea la piept din nou pisica îndrăgită.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.