O familie cu 5 copii a rămas fără acoperiş deasupra capului

Duminică, 14 Martie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O familie cu 5 copii a ramas fara acoperis deasupra capului | imaginea 1 Cinci frați cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, împreună cu părinții lor, au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce casa în care locuiau a fost afectată de două incendii produse în mai puțin de trei săptămâni.

De pe 21 februarie a.c., în urma unui incendiu care a izbucnit de la un coș de fum necurățat de funingine, nu și-au mai putut folosi soba pentru a-și încălzi locuința. Marţi, 9 martie a.c., în jurul amiezii, în interiorul casei s-a produs un nou incendiu generat, cel mai probabil, din cauza suprasolicitării instalației electrice.

Deși ambii părinți erau acasă, aceștia au observat flăcările târziu, când acestea au cuprins toate bunurile din interior. S-a întâmplat în orașul Flămânzi. Chemați în ajutor, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Flămânzi au ajuns la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile din interiorul casei. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Cele șapte persoane au fost transportate într-o locuință socială pusă la dispoziție de primăria orașului Flămânzi.

O familie cu 5 copii a ramas fara acoperis deasupra capului | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.