Pompierii vrânceni, puşi în alertă de un copil de 3 ani

Marți, 02 Martie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pompierii vranceni  pusi in alerta de un copil de 3 ani | imaginea 1 Un copil de 3 ani din municipiul Focșani a pus în alertă pompierii militari, după ce a blocat ușa balconului, situat la etajul al treilea, în care se afla bunica sa.

Întâmplarea a avut loc în dimineața zilei de joi, 25 februarie a.c., în jurul orei 10:40, pe str. Diviziei din municipiul Focșani. Emoțiile bunicii au început să crească în momentul în care a văzut că nu reușește, sub niciun chip, să-l facă pe nepot să deschidă ușa.

Între timp, vecinii au anunțat mămica, ce lucrează la o florărie din apropiere, despre cele întâmplate. Femeia a venit într-un suflet, dar nu a reușit să descuie ușa de acces în apartament, deoarece era blocată din interior. Îngrijorată de faptul că micuțul este singur în apartament și bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig, mămica a sunat la 112 și a chemat pompierii.

La fața locului s-au deplasat imediat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

Cu ajutorul autoscării, pompierii au ajuns în balcon și au pătruns în apartament prin fereastra de la baie, după care au deschis ușa balconului și ușa apartamentului. Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acțiunea forțelor de intervenție.

Când au pătruns în apartament, salvatorii au fost întâmpinați cu bucurie și aplauze din partea micuțului. La finalul intervenției, acesta a ieșit pe balcon, pentru a le face cu mâna salvatorilor, promițându-le că pe viitor va fi cuminte.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.