Respect, Maistru militar Deac Adrian!

Marți, 02 Martie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Respect  Maistru militar Deac Adrian | imaginea 1 Un pompier cu inimă mare, aflat în timpul liber, a intervenit la un incident cu o persoană rănită, produs în municipiul Zalău.

Joi după-masă, 25 februarie a.c., Maistru militar Deac Adrian se afla în timpul liber şi se îndrepta spre casă, când a observat că în trafic pe Bulevardul Mihai Viteazul (zona Şcolii Simion Bărnuţiu) se formase o coloană de autoturisme, iar o femeie se afla întinsă pe marginea carosabilului.

Fără să stea pe gânduri, salvatorul a ajuns la victima rănită, dar care era conştientă, a luat telefonul unei persoane care sunase deja la 112 şi a oferit colegilor informaţii preţioase, la faţa locului fiind trimis de urgenţă un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

În tot acest timp, pompierul a vorbit permanent cu victima, a încurajat-o şi a imobilizat-o cu atenţie pentru a nu-i provoca leziuni suplimentare. Echipajul TIM a preluat persoana rănită care a fost transportată la UPU SMURD Zalău.

Respect  Maistru militar Deac Adrian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.