Respect, Marcu Adrian Marius!

Marți, 09 Martie 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Respect  Marcu Adrian Marius | imaginea 1 “Totul va fi bine! Sunt aici, lângă tine!” În imagine este Marcu Adrian Marius, pompier-paramedic în cadrul Detașamentului Terapie Intensivă Mobilă al ISU București-Ilfov.

Zilele trecute, Marius deservea ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă „nou-născuți”, sau „neonato” cum îi spun ei, când a primit o solicitare în vederea acordării asistenței medicale de urgență pentru un nou-născut.

Pe lângă emoțiile pe care le trăiește la fiecare intervenție unde sunt implicați copii, adevărata poveste din spatele acestei misiuni, aparent obișnuite, a apărut după ce micuțul a fost predat medicilor din cadrul spitalului.

Ajuns la unitatea medicală, Marius a predat bebelușul medicilor de gardă, care au început investigațiile medicale, doar că, cel mic plângea continuu, iar investigația nu se putea efectua în acele condiții.

În acel moment, pompierul și-a amintit brusc că bebelușul s-a oprit din plâns și la momentul primei lor interacțiuni, atunci când a fost luat în brațe inițial și, astfel, s-a gândit să acționeze în același fel.

Cu siguranţă că bebelușul a simțit într-adevăr căldura, iubirea și acel sentiment de protecție pe care orice salvator înnăscut le posedă, iar cei doi autori ai poveștii au făcut un pact, vorbind într-o limbă doar de ei înțeleasă.

Pompierul-paramedic a rămas alături de cel mic pe toată durata investigației medicale, iar “discuția” dintre cei doi nu s-a rezumat doar la atât, Marius asigurându-l pe cel mic că, în final, totul va fi bine.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.