Respect, Mihai, Florin, Liviu, Gheorghe, Marian şi Vali!

Duminică, 07 Martie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Mihai  Florin  Liviu  Gheorghe  Marian si Vali | imaginea 1 Se primesc, aproape în fiecare zi, din partea pompierilor olteni, dovezi de profesionalism, implicare și spirit civic.

Cu siguranţă că nu aflăm despre toate evenimentele la care salvatorii acționează, chiar dacă se află în timpul liber, dar reprezentanţii ISU Olt se asigură că, atunci când află de aceste lucruri, le şi aduc în fața dumneavoastră, pentru că ei merită toate aprecierile noastre.

Mihai, Florin, Liviu, Gheorghe și Marian se aflau în trafic, în mașini diferite și se îndreptau spre serviciu, când în zona localității Criva s-a produs un accident rutier, iar instinctul de salvator a făcut ca toți cinci să intervină imediat în sprijinul echipelor de intervenție.

Au ajutat cu ce au putut și și-au continuat deplasarea către serviciu. Conducerea ISU Olt a aflat despre gestul lor și le mulțumeşte, îi felicită și le acordă câte o Diplomă de merit.

Tot în timpul liber se afla și Vali, care a acționat la un accident rutier grav, produs zilele trecute în orașul Balș. Tuturor li se adresează mulțumiri pentru ocazia de a prezenta astfel de situații!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.