Respect, Plutonier adjutant-șef Vasiliu Cătălin Dorin!

Marți, 30 Martie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Respect  Plutonier adjutant sef Vasiliu Catalin Dorin | imaginea 1 Viața unei tinere de 17 ani a fost pusă în pericol după ce aceasta, într-un moment de neatenție, a căzut într-un canal neacoperit, pe str. Mărăști din orașul Panciu.

Evenimentul a fost observat de Plutonierul adjutant-șef Vasiliu Cătălin Dorin, subofițer în cadrul I.S.U. Vrancea, aflat în timpul liber, care la acel moment efectua lucrări agricole în apropiere.

Acesta a sunat la numărul unic de urgența 112 și a chemat în ajutor colegii. Pentru salvarea adolescentei au intervenit 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu 1 autospecială de intervenție și 1 ambulanță SMURD.

Pompierii au extras tânăra în stare de inconștiență din canalul adânc de 5 m, care era umplut cu apă aproximativ 50 cm. Paramedicii i-au aplicat manevre de resuscitare și i-au administrat oxigen. După puțin timp, pacienta și-a recăpătat simțurile. Aceasta a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD la Camera de Gardă a Spitalului Orășenesc Panciu.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.