Un cetăţean a descoperit un proiectil pe un teren din apropierea satului

Marți, 09 Martie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Un cetatean a descoperit un proiectil pe un teren din apropierea satului | imaginea 1 În cursul zilei de miercuri, 3 martie a.c., specialiştii pirotehnişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea au executat o misiune de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată în urma conflictelor armate.

Astfel că, în urma unui apel primit la numărul unic de urgență 112, care anunța descoperirea de către un cetățean a unui proiectil, pe un teren din apropierea satului Voetin, comuna Sihlea, aceștia au identificat proiectilul ca fiind unul exploziv cal. 37 mm.

În urma cercetărilor specifice, echipa pirotehnică a mai descoperit un proiectil exploziv cal. 152 mm. Muniția a fost ridicată și transportată în condiții de siguranță, la depozitul special amenajat, în vederea distrugerii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.