Un garaj și două autoturisme s-au făcut scrum în urma unui incendiu

Duminică, 21 Martie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Un garaj si doua autoturisme s au facut scrum in urma unui incendiu | imaginea 1 Un garaj și două autoturisme s-au făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, produs la instalația electrică a garajului. Evenimentul a avut loc luni, 15 martie a.c., în jurul orei 23:40, în satul Ploștina, comuna Vrâncioaia.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 4 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vidra. În cel mai scurt timp, la fața locului, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD.

Pompierii militari au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vrâncioaia, care a intervenit cu 1 autospecială de stingere.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de 200 mp, cuprinzând în totalitate garajul. Datorită promptitudinii cu care s-a acționat, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pompierii reușind să salveze locuința și alte bunuri.

Cu toate acestea, flăcările au distrus garajul construit din lemn pe schelet metalic și învelitoare din tablă, în suprafață de 200 mp, 2 autoturisme aflate în interior și mai multe scule electrice folosite în construcții.

În timpul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin care a suferit atac de panică, în timp ce asista de pe margine la desfășurarea misiunii. Persoana a refuzat transportul la spital.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.