30 de persoane au fost evacuate din Judecătoria Târgoviște, în urma unei alerte de incendiu

Marți, 13 Aprilie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

30 de persoane au fost evacuate din Judecatoria Targoviste  in urma unei alerte de incendiu | imaginea 1 Joi, 8 aprilie a.c., un senzor de fum de la Judecătoria Târgoviște semnaliza un posibil incendiu în interiorul construcției.

Au fost alertate echipaje de intervenție de la Detașamentul Târgoviște care s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, acestea ajungând într-un timp foarte scurt la locul evenimentului. Pentru siguranța lor, au fost evacuate cca. 30 de persoane din clădire.

În urma cercetărilor efectuate, pompierii au identificat că fumul provenea de la un incendiu produs într-un canal tehnologic, adiacent clădirii, unde ardeau deșeuri menajere. Nu au existat victime sau distrugeri de bunuri materiale.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.