Alarmă de incendiu la Spitalul Județean de Urgență Bacău

Miercuri, 21 Aprilie 2021Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Alarma de incendiu la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau | imaginea 1 Vineri seara, 16 aprilie a.c., la ora 20:40, pompierii militari băcăuani au fost anunțați despre faptul că pe casa scării, în incinta Spitalului Județean de Urgență Bacău, la etajele superioare, este fum.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că fumul provenea dintr-un canal tehnic, cu suprafața de aproximativ 120 centimetri pătrați, prin care trec conductele de termoficare.

Prin intervenția rapidă a forțelor de intervenție, focarul a fost lichidat în scurt timp. În urma acestui eveniment au ars izolația conductelor și deșeuri.

De menționat este faptul că în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime și nu s-au evacuat persoane. Pompierii au rămas la fața locului pentru a se asigura că nu mai există niciun risc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.