Au salvat un căţel şi l-au adoptat

Marți, 13 Aprilie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Au salvat un catel si l au adoptat | imaginea 1 Pentru că orice viață contează şi pentru că au cea mai frumoasă meserie din lume, pompierii au salvat un cățel și l-au adoptat.

Echipajul Punctului de Lucru Vladimirescu, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, a intervenit în zona localității Mândruloc, aproape de râul Mureș, pentru salvarea unui câine căzut în canalul unei foste stații de pompare.

Intervenția s-a dovedit mult mai dificilă decât părea la prima vedere, cățelul fiind căzut într-un canal de aproximativ 7m. Salvatorii Detașamentului Arad au reușit după jumătatea de oră de intervenție să salveze cățelul și, pentru că nimeni nu l-a revendicat, l-au adoptat și l-au dus la subunitate. Cu siguranță va fi pe mâini bune!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.