Două gospodării afectate de incendii

Joi, 01 Aprilie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Doua gospodarii afectate de incendii | imaginea 1 Luni, 29 martie a.c., în jurul orei 17:30, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța izbucnirea unui incendiu la o locuință din satul Rucăreni, comuna Soveja.

Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 4 echipaje de la Stația de Pompieri Panciu, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Până la sosirea forțelor de intervenție, localnicii s-au mobilizat exemplar, reușind să oprească răspândirea flăcărilor la locuințele învecinate.

Echipajele de stingere au acționat cu profesionalism și au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite.

În urma evenimentului au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 80 mp și bunuri de uz gospodăresc. De asemenea, s-au degradat pereții din paiantă pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost jar căzut din sobă pe materiale combustibile (textile).


Cel de-al doilea incendiu s-a produs în jurul orei 19:50, la o locuință din localitatea Străoane. La fața locului s-au deplasat câte 1 echipaj cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Panciu și Detașamentului de Pompieri Focșani, care au reușit să localizeze incendiul în scurt timp și să îl lichideze în limitele găsite.

În urma evenimentului, provocat de un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de circa 80 mp și bunuri de uz gospodăresc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.