Două persoane rănite, în urma unui incendiu la un restaurant din Bucureşti

Vineri, 30 Aprilie 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Doua persoane ranite  in urma unui incendiu la un restaurant din Bucuresti | imaginea 1 Pompierii bucureşteni au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 28 aprilie a.c., pentru stingerea unui incendiu, produs la un restaurant din bd. Dimitrie Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de peste 400 mp.

Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului și pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant. În urma evenimentului, a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat și o femeie), angajați ai restaurantului, din cauza expunerii la monoxid de carbon. Acestora li s-a acordat primul ajutor de către echipajele SMURD și SABIF.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.