Incendiu de proporţii într-un centru de colectare a fierului vechi din Simeria

Duminică, 25 Aprilie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu de proportii intr un centru de colectare a fierului vechi din Simeria | imaginea 1 Echipe de intervenţie, alcătuite din 23 de pompieri specializaţi în stingerea incendiilor, din cadrul Detaşamentelor Deva şi Hunedoara au acţionat cu 4 maşini cu capacitate mare şi o ambulanţă SMURD.

Ajunşi la locul în care se dezvolta incendiul, pompierii au constatat că arderea se manifesta la caroserii auto dezafectate, depozitate în aer liber pe aproximativ 400 metri patraţi.

Incendiul a fost în scurtă vreme localizat, în zonă neexistând pericolul propagării la locuinţe sau hale industriale. De asemenea, nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Cantitatea mare de fum degajată în atmosferă a impus notificarea Gărzii de Mediu în vederea stabilirii gradului de poluare în urma incendiului.

Deoarece norul de fum nu a fost direcţionat de curenţii de aer spre zonele locuite, nu s-a impus avertizarea populaţie prin intermediul Ro-Alert. În aproximativ o jumătate de oră de la declanşarea misiunii de stingere, pompierii au reuşit limitarea incendiului. După finalizarea operaţiunilor de lichidare a incendiului se va stabili o cauză probabilă de generare a acestuia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.