Incendiu generalizat la un depozit de materiale reciclabile din Buzău

Vineri, 30 Aprilie 2021Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Incendiu generalizat la un depozit de materiale reciclabile din Buzau | imaginea 1 În cursul zilei de marţi, 27 aprilie a.c., în jurul orei 18:30, pompierii buzoieni au fost solicitați prin sistemul unic de urgență 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale reciclabile de pe raza municipiului Buzău.

Imediat, către locul intervenției au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, care au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum, la o hală de depozitare a materialelor reciclabile, pe o suprafață de aproximativ 1500 m2, afectând și 2 autotrenuri aflate în proximitatea acesteia, existând totodată si riscul de extindere la o altă construcție din vecinătate.

Având în vedere gravitatea situației intervenția a fost suplimentată, în total participând la misiune peste 30 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere cu apă, o autoscară mecanică și o ambulanță S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. Buzău și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul I.S.U. Prahova.

Datorită numărului mare de forțe angrenate la fața locului și a mobilizării prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat rapid, eliminându-se riscul de propagare a acestuia la vecinătăți și oprind astfel flăcările din a produce pagube suplimentare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.