Incendiu la un apartament dintr-un bloc din Zalău, locatarii au fost evacuaţi

Marți, 20 Aprilie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendiu la un apartament dintr un bloc din Zalau  locatarii au fost evacuati | imaginea 1 Vineri după masă, 16 aprilie a.c., pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un imobil situat pe bulevardul Mihai Viteazul (bloc Horea), din municipiul Zalău. În urma incendiului, imobilul a fost inundat cu fum, iar locatarii au fost evacuaţi (aproximativ 35 de persoane).

Incendiul s-a manifestat în apartament, dar a fost lichidat cu repeziciune. Trei persoane au fost asistate la faţa locului de către echipaje ale ambulanţei, însă nu au necesitat transportul la spital. Au ars o serie de bunuri din interiorul imobilului (piese de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile etc). După lichidarea incendiului, pompierii au verificat toate apartamentele imobilului.

Incendiu la un apartament dintr un bloc din Zalau  locatarii au fost evacuati | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.