Incendiu puternic, produs la un ansamblu de locuințe din Ferentari

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu puternic  produs la un ansamblu de locuinte din Ferentari | imaginea 1 În zorii zilei s-a dat alarma în cartierul Ferentari! Pompieri din mai multe subunități ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incendiu puternic, produs la un ansamblu de locuințe și anexe ale acestora, în prelungirea Ferentari.

Flăcările s-au extins foarte rapid de la o construcție la alta, astfel că suprafața totală afectată de incendiu a fost de aproximativ 350 mp. Au fost luate măsuri pentru localizarea incendiului în limitele găsite, fiind protejate vecinătățile.

Unul dintre proprietari a depozitat o cantitate impresionantă de materiale lemnoase, textile și mase plastice, într-o anexă a casei și în curte, care au întreținut și influențat manifestarea incendiului. Pentru îndepărtarea acestora au fost utilizate un buldoexcavator și câteva camioane cu container.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.