Intervenţie la înălţime, într-un incendiu la un bloc din Giurgiu

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Interventie la inaltime  intr un incendiu la un bloc din Giurgiu | imaginea 1 Lupta cu flăcările este inegală uneori, mai ai ales la înălțime și doar atunci când vei privi un incendiu prin ochii unui pompier vei putea realiza acest lucru. Cu toate acestea, ei depășesc orice obstacol și nu se opresc până când nu înlătură pericolul.

Miercuri seară, 14 aprilie a.c., un incendiu amenința apartamentele de la ultimul etaj al unui bloc din municipiul Giurgiu. Acesta se manifesta violent în podul clădirii cu patru etaje. Echipajele de pompieri și jandarmi au intervenit imediat pentru evacuarea tuturor locatarilor și îndepărtarea acestora din apropierea clădirii, ca măsură de siguranță.

Intervenția de localizare și stingere a incendiului s-a desfășurat concomitent prin exteriorul blocului, folosind autospeciala de intervenţie și salvare de la înălțime și prin scara interioară. Apartamentele au fost salvate din calea flăcărilor, fiind afectată astereala și căpriorii de la acoperiș. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

A fost o intervenție contracronometru pentru pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, pentru colegii aflați în timpul liber care au venit să ajute, dar și pentru locatarii blocului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.