O casă de locuit și o anexă gospodărească tip șură au fost în pericol de incendiu

Joi, 01 Aprilie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

O casa de locuit si o anexa gospodareasca tip sura au fost in pericol de incendiu | imaginea 1 Atenție la jarul lăsat nesupravegheat! O casă de locuit și o anexă gospodărească tip șură au fost în pericol, în localitatea Boița.

In timp ce pregătea mâncare pentru animale în curtea gospodăriei, la o sobă improvizată, un cetățean din localitatea Boița s-a îndepărtat pentru câteva minute, moment în care jarul purtat de vânt a declanșat un incendiu la magazia cu lemne, situată în imediata apropiere.

Intervenția promptă la fața locului a tuturor forțelor angrenate (membrii SVSU Boița cu o motopompă, ISU Sibiu cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, membrii SVSU Tălmaciu cu 2 autospeciale de stingere și concetățenii) a condus la limitarea și stingerea incendiului fără pagube majore.

Au ars magazia de lemne pe o suprafață de de cca 30 mp, 3 mc de lemn și cca 8 mp din acoperișul anexei (șură). Nu au fost semnalate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.