O gospodărie făcută scrum din cauza unui scurtcircuit electric

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

O gospodarie facuta scrum din cauza unui scurtcircuit electric | imaginea 1 O familie din comuna Cotești a rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce întreaga gospodărie le-a fost mistuită de flăcări. Incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric la un cablu electric defect. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, marţi, 13 aprilie a.c., în jurul orei 19:45.

Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 3 echipaje de la Detașamentul de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Totodată, în cooperare cu pompierii militari, au acționat și pompierii voluntari aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cotești.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la o locuință în suprafață de 70 mp și anexele acesteia pe circa 40 mp. Echipajele de stingere au acționat cu profesionalism și au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, după aproximativ 3 ore de luptă cu flăcările. 𝑰̂𝒏 𝒕𝒊𝒎𝒑𝒖𝒍 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒆𝒊, 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓𝒊𝒊 𝒂𝒖 𝒆𝒗𝒂𝒄𝒖𝒂𝒕 4 𝒃𝒖𝒕𝒆𝒍𝒊𝒊, 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒂𝒖 𝒖𝒏 𝒓𝒆𝒂𝒍 𝒑𝒆𝒓𝒊𝒄𝒐𝒍.

În urma evenimentului au ars: locuința în suprafață de aproximativ 70 mp cu bunurile aflate în interiorul celor 4 camere (3 televizoare, 3 frigidere, 2 cuptoare cu microunde, mobilier, articole îmbrăcăminte etc.), precum și 2 anexe în suprafață de circa 40 mp, unde erau depozitate 2 motofierăstraie cu lanț, 1 aparat de sudură, 4 bormașini și alte unelte. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.